"Efata - Otvori se!"vjerska je emisija, koja se od 8.studenog 2007.g. emitirala svakoga četvrtka, a sada od 5.listopada 2014. emitira svake nedjelje od 20.00 do 21.00 sat na frekvencijama Radio Đakova na 100.2 i 87.6 MHZ. Efata je dobila novo uredništvo koje čine: Darija Hostić, Suzana Vujinović, Irena Mihaljević, Maja Troha, Stjepan Matezović i vlč. Davor Senjan.

Darija Hostić, r. Pernar, rođena je u Đakovu 11.3.1982. g. Trenutno pripada župi Svih svetih, gdje je proteklih godina vodila župnu katehezu, te plesnu skupinu.     

Diplomirala je na KBF-u u Đakovu, te trenutno radi u osnovnoj školi u Babinoj Gredi i u osnovnoj školi u Gundincima.U slobodno vrijeme se bavi kreativnim radom ponajviše u Centru Amadea kao volonter.

Irena Mihaljević, r.Ivkić, rođena 4.kolovoza 1990.godine u Brčkom, BIH. Inače živi u Đakovu. Diplomirala je 13.listopada 2014. na Katoličkom bogoslovnom fakultetu ovdje u Đakovu. Članica je Ženske vokalne skupine Đakovčanke. Irena je godinama u župi vrlo aktivna u župnoj katehezi, dugi niz je tajnica na tečaju priprave za brak, animator za mlade i brojne druge aktivnosti.

Suzana Vujinović rođena je 6. 9.1988. U Đakovu. Završila je Učiteljski fakultet u Osijeku. Radi kao pomoćnik u nastavi učeniku s teškoćama u Osijeku. U župi Svih svetih djeluje na raznim područjima, od čega ističemo volontiranje u Amadei i dopisništvo za župu Svih svetih u Đakovu. Suzana je zadužena za tehnički dio u emisiji.

Maja Troha, r. Pažin,  rođena je 8.4.1987. g.  u Požegi. Rodom je iz Jakšića, no prije 2 godine udala se u Đakovo, tako da sada živi u Đakovu . Završila je Katoličko bogoslovni fakultet u Đakovu.  Aktivna je u župi Svih svetih na raznim područjima, od kateheze do Pokreta fokolora.

Davor Senjan rođen je 30. 8. 1989. g. Dolazi iz Jarmine.  29. 6. 2014. zaređen je za svećenika. Od sredine kolovoza obnaša službu župnog vikara u Đakovu, župi Svih svetih.  Uz mnoge aktivnosti kojima se bavi u župi, uvijek pronađe vremena i za našu emisiju sa pokojim korisnim savjetom.

Stjepan Matezović rođen je 25. rujna 1991. godine u Splitu. Dolazi iz župe Pohođenja BDM u Vrbici, točnije iz filijale Mrzović. Trenutno je u Bogoslovnom sjemeništu u Đakovu kao bogoslov 5. godine i student na Katoličkom bogoslovnom fakultetu. Uz redoviti bogoslovski život, hobi mu je zborsko pjevanje, koje nastoji njegovati i razvijati u različitim zborovima.

Maja Troha