Prestankom službe župnog vikara vlč. Stjepana Šumanovca, došlo je do promjena u uredništvu vjerske emisije "Efata - Otvori se!", koja se i dalje, svakog četvrtka, od 19.00 do 20.00 sati, emitira u programu Radio Đakova, na 100.2 MHZ. Od listopada 2009. okupila se nova ekipa, koju čine Josipa Jurić, Marija Eva Lasić, Tihomir Bilešić i Martina Kuveždanin.

Josipa Jurić rođena je 23. studenoga 1989., rodom je iz Kaptola, mjesta nedaleko Požege. Studentica je  2. godine Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu, pa trenutno i živi u Đakovu. Uz studentske obveze i brojne aktivnosti na fakultetu, bavi se pjevanjem pa ima i nekoliko svojih pjesama. Voli sport, a uz uređivanje "Efate", i brojnih drugih aktivnosti u župi Svih Svetih ističemo aktivnost u zajednici "Vjera i svjetlo".

Marija Eva Lasić ima 19 godina. Završila je Srednju strukovnu školu u svome rodnom Đakovu i trenutno je na 1. godini Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu. Već dugih 7 godina ministrira u samostanskoj crkvi Presvetog Srca Isusova kod Milosrdnih Sestara sv. Križa, a od 2009. sastavni je dio uredništva Efate, te je u emisiji zadužena za pripremanje materijala o svecima.

Tihomir Bilešić rođen je 23. listopada 1986. Iz Požeške je biskupije, ali trenutno studira na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu, pa stoga i živi u Đakovu. Trenutno je jedini muški glas emisije, te ga cure redovito nadglasavaju :-)

Martina Kuveždanin rođena je 8. kolovoza 1985. Završila je Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu te trenutno radi i živi u Đakovu. Rodom je iz Osijeka i često je na relaciji Osijek - Đakovo. U župi Svih Svetih aktivna je od 2008. godine, a  sudjelovanje i u zboru mladih župe Sv. Mihaela, arkanđela u Osijeku, te VIS "Dios"-u iz Osijeka.

Tihomir je najduže u uredništvu te povezuje staru i novu ekipu, kao i Josipa, koja sudjeluje oko godinu dana, dok Marija i Martina čine nove snage.

Iza prve ekipe, koju su uz već spomenutog bivšeg župnog vikara činili Ana Brevulj, Dario Hrga, Ivana Trbuk i Tihomir Bilešić, ostalo je puno emisija bogatog sadržaja, kao i koncert Luke Balvana, Marije Husar i zborova Đakoačko-osječke nadbiskupije kojim je obilježena 1. godišnjica ove emisije.

Nova ekipa, uz potporu župnika, vlč. Tomislava Ćorluke i Radio Đakova, obilježila je, 13. prosinca 2009. godine, 2. godišnjicu emitiranja emisije organiziranjem duhovno - meditativog programa koji se sastojao od dva dijela. Prvi dio pjesmom su uveličali: Mario Brkić, Gabrijel Lukač i Josipa Jurić. Poseban doprinos, svojim svjedočanstvima, dali su Ivo i Denis, mladići iz zajednice Susret, iz  Paučja.  U drugom dijelu programa, pred prepunim Domom Kulture u Đakovu,prvi puta nakon 22 godine rada, svoj koncert održala je zagrebačka grupa Fides. Nakon pjevanja na večernjem misnom slavlju u đakovačkoj katedrali,  Fidesi su svojim autorskim, ali i poznatim duhovnim te božićnim pjesmama  sve prisutne podigli na noge i pokazali svu snagu i raskoš duhovne glazbe.  Publika je mogla uživati u 3 premijerno izvedene pjesme, puno dobre glazbe, lijepih riječi i zahvala za dobrodošlicu u Đakovu, a dobru atmosferu potvrdio je i gromoglasni pljesak na kraju koncerta. Fotografije obilježavanja 2. godišnjice vjerske emisije "Efata - Otvori se!" uskoro će biti dostupne u galerijii web-stranice.