KALENDAR

Utorak, 27. kolovoza:           Spomendan svete Monike.

Srijeda, 28. kolovoza:          Spomendan svetog Augustina b. i n.

Četvrtak, 29. kolovoza:       Spomendan Mučeništva sv. Ivana Krstitelja.

SUSRET MLADEŽI U IVANOVCIMA

U subotu, 31. kolovoza u Ivanovcima (kod Valpova), se održava susret mladih s temom. Polazak je u 14 sati ispred DVD-a. Prijave do ponedjeljka, 26. kolovoza. Cijena prijevoza je 20 kuna. Potičemo mlade da se prijave na ovaj susret kako bi obogatili svoj duhovni i društveni život kroz molitvu, pjesmu i druženje s drugim mladima.

HODOČAŠĆA

U nedjelju 1. rujna hodočastimo u Ludbreg. Cijena prijevoza je 100 kuna. Polazak je u 5 sati ispred DVD-a. U ponedjeljak, 2. rujna je hodočašće u Morović (Hodočasničko mjesto BDM, Pomoćnice kršćana u obraćenju i duša u čistilištu). Cijena puta je 50 kuna. Osiguran je ručak za hodočasnike. Prijave do 29. Kolovoza.  U subotu 14. rujna je Dekanatsko hodočašće u Aljmaš. Cijena prijevoza je 40 kuna. Polazak je u 7 sati ispred DVD-a. U subotu, 21. rujna hodočastimo u Ivanovce (kod Valpova) na godišnjicu posvetu novoizgrađenog Šenštatskog svetišta. Za sva hodočašća prijave su u župnom uredu.

NADBISKUPIJSKO HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU

U subotu, 28. rujna organizira se Nadbiskupijsko hodočašće u Mariju Bistricu i pohod Ivancu, rodnoj župi biskupa Ćirila Kosa o 100. obljetnici njegova rođenja. Cijena puta je 120 kuna. U 10 sati je molitva i prigodna pobožnost, u 11 sati svečana sveta misa, a u 15.30 sati pohod je Ivancu i blagoslov spomen-ploče u krsnoj crkvi biskupa Ćirila. Potičemo sve vjernike, a na poseban način župne suradnike da se prijave na ovo hodočašće.

BRAČNI SUSRET

Bračni susreti se održavaju od 4. do 6. 10. Kod sestara u Betaniji. Svi zainteresirani se mogu javiti. Uz grupu bračnih susreta bolje upoznajmo sebe i svog bračnog druga te tako učvrstimo svoj brak i svoje predanje jedno drugomu. 

MOLITVENO SLAVLJENIČKI SUSRET

Svake subote od 19.30 do 21.00 u crkvi Svih svetih Slavljenički tim Izrael organizira molitveno-slavljenički susret. Pozivamo sve mlade i one koji to žele umjesto izlaska i tulumarenja po gradu na ovaj susret.