KALENDAR

Ponedjeljak, 22. srpnja:       Spomendan svete Marije Magdalene.

Utorak, 23. srpnja:               Blagdan svete Brigite, redovnice – Suzaštitnica Europe.

Četvrtak, 25. srpnja:            Blagdan svetog Jakova, apostola – crkveni god u Gorjanima.

Petak, 26. srpnja:                Spomendan svetih Joakima i Ane, roditelji BDM.

Subota, 27. srpnja:              Spomendan svetog Klementa Ohridskog, Gorazda i drugova.

AKCIJA MISIJSKA VOZILA

Danas, 21. srpnja slavimo Nedjelju sv. Kristofora, da nas Bog, po zagovoru sv. Kristofora čuva u vožnji. Poslije svih svetih misa, za vas koji želite, bit će blagoslov vaših bicikala, motocikala, automobila, kamiona… Dobit ćete naljepnice sa znakom akcije, a vaš dobrovoljni prilog u zahvalu za sretno prijeđene kilometre ide za misije, za kupnju vozila koja služe misionarima za širenje Isusove radosne vijesti. Ako nečije vozilo nismo danas blagoslovili, bit će moguće da ga slijedeće nedjelje blagoslovimo.

SAT SAVEZA

Danas, 21. srpnja u 19.30 u župnoj dvorani je mjesečni molitveni susret članova i prijatelja Šenštatskog pokreta Sat saveza s Marijom. Svi su dobro došli.

NOVI ŽUPNI VIKAR

Dekretom nadbiskupa Đure Hraniće, mladomisnik Dominik Nedeljković je od 1. kolovoza župni vikar naše župe. Danas, 14. srpnja u Osijeku u župi sv. Josipa radnika, on slavi Mladu misu.  

DJEČJE LJETO

Danas, 21. srpnja svetom misom u 9 sati završava Dječje ljeto. Zahvaljujemo svoj djeci na sudjelovanju, kao i volonterima koji su pomogli u radu s djecom, a napose bakama i majkama djece koji su za djecu pekli kifle, lepinje, donosili sokove, voće ili okrijepili djecu na neki drugi način. Hvala svima od srca.

SV. MISE U SAMOSTANSKOJ CRKVI

Od 1. srpnja do 2. rujna jutarnje su svete mise u 7 sati u samostanskoj crkvi Presvetog Srca Isusova.

LJETNI PRAZNICI ŠKOLSKE DJECE

Draga djeco, počeli su ljetni praznici. No, i za vrijeme praznika se trebate moliti, dobra djela činiti i na svetu misu ići, ma gdje bili. Podsjetite na to svoje roditelje i ukućane.