KALENDAR

Srijeda, 21. lipnja:              Spomendan svetog Alojzija Gonzage, redovnika.

Petak, 23. lipnja:                 Svetkovina Presvetog Srca Isusova.

Subota, 24. lipnja:              Svetkovina Rođenja svetog Ivana Krstitelja.

SAT SAVEZA

Danas, 18. lipnja u 19.30 u župnoj dvorani je mjesečni molitveni susret članova i prijatelja Šenštatskog pokreta Sat saveza s Marijom. Svi su dobro došli.

PRODAJNA AKCIJA KOLAČA

Danas, 18. lipnja mladi naše župe organiziraju prodajnu akciju kolača kako bi lakše organizirali odlazak na more u Šibenik. Zahvalni za njihovo sudjelovanje u pripremi i izvođenju programa za mlade koji su boravili u Đakovu za vrijeme Susreta hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru, u cilju da se još bolje međusobno povežu, župa će im također pomoći. Preporučamo također svima vama, pojedincima i poduzećima, da se uključite u ovu akciju te tako pokažemo našim mladima da znamo vrednovati njihov trud i da smo uz njih u svim njihovim potrebama.

SASTANAK EKONOMSKOG I PASTORALNOG VIJEĆA

U ponedjeljak, 19. lipnja u 19.30 je susret župnog ekonomskog i pastoralnog vijeća.

PROSLAVA SRCA ISUSOVA U SAMOSTANSKOJ CRKVI

U petak, 23. lipnja je svetkovina Srca Isusova: Samostanska crkva je posvećena Presvetom Srcu Isusovom, te slavi crkveni god. Svete mise su u 7.00 i 17.30. Dobro došli.

LJETOVANJE U ZATONU

Kratki dogovor za roditelje ministranata i pjevača koji idu na ljetovanje (27.6.) u Zaton  bit će u nedjelju, 25. lipnja nakon večernje mise u katedrali oko 19.30.

DJEČJE LJETO

Župa Svih Svetih i udruga „Amadea“ uz pomoć mladih volontera organiziraju 3. dječje ljeto za djecu od 1. do 8. razreda na temu „Mi želimo uzdić Isusa”. Cilj „Dječjeg ljeta“ je pomoći djeci da kroz  kreativne, glazbene, plesne, likovne, dramske i sportske radionice korisno provode svoje slobodno vrijeme za vrijeme ljetnih praznika. Dječje ljeto za djecu od 1. do 5. razreda održavat će se od 10. do 16. srpnja na ljetnoj pozornici centra „Amadea“ od 9 do 11.30 sati, a za djecu od  6. do 8. razreda održavat će se tog istog tjedna u dvorištu župe i u dvorištu škole Vladimira Nazora od 19.00 do 21.00 sat. Svoje prijave učinite što prije u župnom uredu ili na mobitel sestri Meri 0917272401. Kotizacija za sudjelovanje na „Dječjem ljetu“ je 20 kuna.

HODOČAŠĆE U ĐAKOVAČKI PISAK

U petak, 23. i u subotu, 24. lipnja hodočastimo u svetištu svetog Ivana Krstitelja u Pisku, slavimo svetkovinu Rođenja sv. Ivana Krstitelja. U petak je ispovijed od 20 sati, a misa bdijenja u 21 sat, koju predslavi fra Anto Pervan, kapucin iz Osijeka. U subotu (24.06.) je ispovijed od 7.30 i od 18.30. Svete mise su u 8.00, 9.30 i u 20.00. Prije misnih slavlja je hodočasnički program.

PROMOCIJA KNJIGE

U subotu, 24. lipnja u 19.30 u župnoj dvorani će dr. Anto Kovačević, sa suradnicima predstaviti svoju knjigu Čovjek i njegova sjena, a na početku će biti prikazan film o toj knjizi. Anto Kovačević je dobro poznati saborski zastupnik u dva mandata, pisac i politički zatvorenik. Recenzenti knjige su mons. dr. sc. Vlado Košić, biskup sisački i prof. dr. sc. Zdravko Tomac. Dobro došli.

HUMANITARNI KONCERT

U petak 23. lipnja u 21 sat ispred katedrale održava se humanitarni koncert Nebeski hvalospjev. Organizator je Udruga žena za borbu protiv raka dojke "Roseta". Na koncertu sudjeluje: Jacques Houdek s pratnjom violina i klavijature. Voditeljica programa je Vesna Kaselj. Svoje priloge možete dati kupnjom ulaznica za koncert po 10 kuna. Srdačno Vas pozivamo na koncert.

NEKI TJEDNI - MJESEČNI SUSRETI

Ponedjeljak, 19. lipnja:      u 19.00 Stado malo.

Utorak, 20. lipnja:               u 19.00 misijska skupina, Dva srca.

Srijeda, 21, lipnja:              u 19.00 liturgijska priprava za mladence.

Četvrtak, 22. lipnja:            u 19.15 euharistijsko klanjanje u Maloj crkvi.

LJETNI PRAZNICI ŠKOLSKE DJECE

Draga djeco, uskoro počinju ljetni praznici. No, i za vrijeme praznika se trebate moliti, dobra djela činiti i na svetu misu ići, ma gdje bili. Podsjetite na to svoje roditelje i ukućane.